Gherla: Stand up cu iVanov

Terasa Hayak, Gherla
Str. 1 Decembrie 1918, nr. 1
duminică, 12 iulie '20, ora 20:30
Stand up cu iVanov in Gherla Mai multe detalii
Doru iVanov va asteapta duminica 12 iulie 2020, pe Terasa Hayak din Gherla, cu un show nou de stand up comedy, de la ora 20:30
 
Doru iVanov:
 
Mihai Bendeac: "dacă nu cel mai bun, cu siguranţă în top 3 numere de stand up de la iUmor"
Cheloo: "aşa trebuie să fie un show de stand up comedy"
 
Facebook comediant: IVanov

In 2017, Doru Ivanov a ridicat in picioare juriul si publicul de la iUmor si a facut senzatie, ca invitat, in cel mai recent sezon al aceleiasi emisiuni, cu glumele despre copilul sau exmatriculat de la gradinita, la doar doi ani si jumatate. Traieste din comedie din 2005 si a realizat impreuna cu Spitalu' 9 cel mai lung turneu de comedie din Romania, in casele de cultura din peste 100 de orase. In rest, nici nu mai stie in locuri a lucrat pana sa aiba succes la iUmor - Prima Tv, Radio 21 (Virgin fm), Kanal D, matinalul Kiss FM si chiar TVR.
 
Viorel Hutupasu:

Cu peste 3 milioane de vizualizari pe youtube, Viorel a deschis show-uri pentru cei mai cunoscuti comedianti din tara si stapaneste foarte bine autoironia. Cu siguranta ti-l amintesti de la emisiunea iUmor, unde a facut senzatie. Acum e momentul sa afli cum i-a schimbat aceasta experienta viata. In special pe cea sentimentala.  
 
Spectacol nerecomandat persoanelor sub 15 ani!

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.