Gala cantecelor de munte cu Ducu Bertzi

Mojo Club, București
Strada Gabroveni 14
marți, 24 aprilie '18, ora 20:30
O Floare de Colt ne aduc invitatii speciali ai Galei, DUCU BERTZI & LAE CONSTANTIN in splendoarea ei muzicala impreuna cu toate celelalte frumoase cantece ale celebrului artist. Mai multe detalii

Gabriel Anghel compozitorul celebrei melodii "Zana Muntilor" ne aduce o Zana, Titus Constantin o "Primavara" si "Luna in cascade" si apoi , Bolek Folk, Dan Vasilescu si alti prieteni ce vor fi acolo vor bucura inimile voastre cu cantec inalt de munte. 
Nu uitați sa rezervați din timp sa shareuiti si sa confirmați cu going pentru a avea acolo alaturi de voi cât mai mulți prieteni buni.
Bilet 20 lei și bineînțeles că va trebui să mai plătiți cu entuziasm și distracție.
Rezervări la telefon 0737 220 220. 
Club Mojo, str. Gabroveni nr. 14, București

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.