funHUB - Film: Ford v Ferrari - Marea provocare

funHUB - Esplanada/ Cora Pantelimon, Bucuresti
Șoseaua Vergului 20, București 022448
sâmbătă, 1 august, ora 20:30
Cumpara un voucher de consum si rezerva-ti locul la unele dintre cele mai frumoase evenimente sportive, filme si spectacole pentru copii. Mai multe detalii

Dupa achizitionarea voucher-ului de consum rezerva-ti locul la telefon 0751571118

Câștigătorii premiului Oscar, Matt Damon și Christian Bale sunt protagoniștii serii de sambata la funHUB, ei va propun Marea provocare: Le Mans ’66, filmul ce este bazat pe o poveste adevărată, inspirată din viața lui Carroll Shelby (Damon), un designer revoluționar al industriei americane de mașini și a neînfricatului șofer britanic Ken Miles (Bale).

Ne luăm toate măsurile pentru a vă oferi o experiență în siguranță, dar va trebui să vă alăturați și dumneavoastră eforturilor noastre, respectând regulile impuse de locație. Avem reguli stricte când vine vorba de sănătatea dumneavoastră și a noastră: 

1. Vom scoate la vânzare un număr limitat de bilete, pentru a vă garanta confortul fizic și psihic. 

2. Vom efectua triajul epidemiologic, acesta constă în:

a)măsurarea temperaturii prin termometru noncontact (temperatura înregistrată nu trebuie să depășeasca 37,3 C);

b)observarea semnelor și simptomelor respiratorii (de tipul: tuse frecventă, strănut frecvent, stare generală modificată);

c)dacă temperatura înregistrată depășește 37,3 C, se va repeta măsurarea temperaturii, după o perioadă de 2-5 minute de repaus;

Dacă se constată menținerea unei temperaturi mai mare de 37,3 C sau/și prezența altor simptome respiratorii ne rezervăm dreptu de a refuza accesul în locație a persoanelor ce nu indeplinesc aceste criterii legale de acces. 

3. Vom organiza mesele cu capacitatea de până la 4 persoane și o distanță minimă de 2 metri între ele. 

4. Vom igieniza terasa și vă vom pune la dispoziție, în permanență, dezinfectant. 

5. Vom fi foarte severi în ceea ce privește purtarea măștilor în spațiile comune. 

6. Vă vom conduce la masă pe un traseu desemnat special către locurile procurate. Vă rugăm să ne respectați indicațiile! 

7. Vă rugăm să evitați pe cât posibil deplasarea în locație, iesirea din zona alocata (spatiu / sector) se poate face doar in urmatoarele situatii:

• Deplasarea la toaletă

• Urgență medicală

• Deplasarea pentru aprovizionare cu mancare din zona special amenajată

• Deplasarea pentru aprovizionare cu băuturi din zona special amenajată

• Pentru a evita aglomerația în zona de food court recomandăm ca o singură persoană să efectueze aprovizionarea pentru tot grupul.

• În cazul efectuării acestor deplasări, vă rugăm să respectați distanța de minim 1,5 metri față de celelalte persoane.

8. Vă recomandăm să ajungeți la locație cu circa 20-30 de minute înainte de eveniment pentru a trece de etapa de verificare a biletelor si a temperaturii în timp util. Evenimentele încep la ora anunțată.

 

Vă mulțumim și vă așteptăm!

 

Echipa funHUB