Balul Bobocilor UTCB cu Frații Grime și EL NEGRO

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
luni, 27 noiembrie '17, ora 21:30
În noaptea de 27 noiembire, în Berăria H, ora 21:30, ASCB te invită la un eveniment nonconformist, unde Frații Grime din familia Subcarpați şi El Negro, cel mai titrat nume raggae românesc vor susţine un concert care te va purta de la ritmuri Jamaicane de raggae până la linii profunde de rap rapid, cu mesaje profunde și pasaje electronice futuriste. În pauzele dintre concerte studenţii UTCB din anul 1 te vor încânta cu câteva momente artistice specifice balurilor bobocilor. Mai multe detalii

Frații Grime (Bean, Fănescu, Psihotrop şi Power pe Vinil) din familia Subcarpați reprezintă un proiect muzical aparte, versurile și muzica lor îmbină linii profunde de rap rapid a cărui bass atinge 140 BPM şi elemente electronice futuriste, oferind mesaje puternice. 

Vice i-a numit “o suflare de aer proaspăt care dă speranță pentru viitor” când au demarat în 2012 și de atunci au progresat la unul dintre cele mai energice proiecte din clasament, realizând pe unele dintre cele mai mari scene locale și la festivități și locații internaționale cele mai originale concerte.


În timp au progresat până la o formă matură care îi include acum pe: Bean, Fănescu, Psihotrop şi Power pe Vinil.


El Negro este cel mai titrat nume raggae românesc, un proiect cu peste 18 ani de activitate, 5 albume, peste 60 de compilații, sute de concerte live și apariții media. Trupa se detașează total de mesajele muzicale simple și generale găsindu-și resurse de expresie pentru un public aparte, atent la problemele sociale,de identitate și evadări din cotidianul din ce în ce mai rutinat.
Nu doar textele au fost centrul de greutate al noii formule ci și sound-ul a devenit unul special, derivat și din faptul că întreaga trupă are studii muzicale solide, partea orchestrală bine închegată a fost lucru emblematic și apreciat la El Negro dintotdeauna în showbiz-ul românesc.


Locație
Berăria H, cel mai mare restaurant din sud-estul Eurpoei, situat pe malul lacului Herăstrău, cu o capacitate de peste 4000 de persoane va fi amenajată într-un stil pe care probabil nu l-ai mai întâlnit, cu canapele, lumini vibrante şi proiecţii special gândite pentru o experienţă de neuitat.


Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/reţea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara la următoarele prețuri:
Earlybird: 25 RON (primele 100 de bilete)
Presale 1: 30 RON (următoarele 300 de bilete)
Presale 2 şi la intrare: 35 RON


Rezervările meselor se fac la:
- Formularul:
- 0737 084 217 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- contact@ascb.ro

Un eveniment marca ASCB

http://ascb.ro/  | https://www.facebook.com/ascb.ro/