Formația ALBATROS - prima dată la Berăria H

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
sâmbătă, 8 februarie, ora 23:45
Sâmbătă - 8 februarie - pe scena Berăriei H urcă pentru prima dată formația ALBATROS, una din primele trupe din România care au dus muzica de petrecere la apogeu în decursul anilor '90. Mai multe detalii

Sâmbătă - 8 februarie - pe scena Berăriei H urcă pentru prima dată formația ALBATROS, una din primele trupe din România care au dus muzica de petrecere la apogeu în decursul anilor '90. Vino să petrecem împreună o seară plină de #ChefDeViață cu piese de colecție precum "S-a mărit armata", "București, București", "De ce te-ai supărat pe mine" și multe alte hit-uri nelipsite de la chefurile din anii glorie ai muzicii românești.

Despre formația Albastros:

Înființată în 1990, formația Albastros a avut o ascensiune spectaculoasă datorită genului muzical nou pe care îl abordau. Au ajuns rapid cea mai cunoscută formație a momentului, umplând săli de spectacole și stadioane. Cu un repetoriu vast și variat, ei reușesc să facă o atmosferă de neuitat la fiecare spectacol.

IMPORTANT Accesul în sală se face după ora 22:00 // Show - 23:45

Bilete:
55 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă
40 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă
30 LEI - Cat. C - părțile laterale cu loc la masă

Vezi harta categoriilor AICI!

IMPORTANT:
Pentru acest eveniment, rezervările se preiau doar după achiziționarea biletelor.
Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă.

Rezervările se fac la 0725 345 345 / 0727 345 347 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.