FiRMA & Grimus - Fratelli OnAir Live

Fratelli Lounge & Club, Iasi
Strada Palas, Iași 700259
joi, 11 ianuarie '18, ora 20:30
And we're gonna ROCK the New Year @ #Fratelli OnAir Live Mai multe detalii

Seria de concerte #FratelliOnAIR|Live continuă în noul an cu artiști renumiți ai scenelor de alternative, indie și rock.

Joi, 11 ianuarie, începând cu ora 20:30, vor urca pe scenă FiRMA și GRIMUS, două trupe de gen apreciate de publicul românesc.

FiRMA, una dintre trupele icon ale rockului alternativ din România, și-a facut apariția în 2001 pe o piață muzicală care abia învăța să se alinieze la standardele internaționale. Cu un album de debut (La orbire - 2003) ce a spart toate tiparele la vremea lui, cu influențe jazz, blues, funk și trip-hop mulate pe sound-ul alternative rock și videoclipuri ce au rămas în memoria unei generații, Firma au captivat întotdeauna prin atenția la detaliu arătată în output-ul lor artistic.

Grimus este o formație de rock alternativ din Cluj Napoca, înființată în anul 2005, cu un public generos si tot mai mult in crestere.

FiRMA – Tot Ce Va Fi

https://www.youtube.com/watch?v=wkkWN3gm6pg

GRIMUS – PRIVEȘTE-MĂ

https://www.youtube.com/watch?v=csvp3nytth8

Biletele sunt disponibile în avans pe ( incepand cu 2 Ianuarie 2018) și costă 40 lei ( si 50 lei în seara evenimentului)

Deatlii: 756.56.11.11.
*pentru studenti: 30 lei - pret redus online, valabil la intrare cu carnetul de student


Let's rock, Free Yourself & Feel the first #Live Experience of 2018.

For reservations: officeiasi@fratelli.ro | 0756.56.11.11

Fratelli reserves the right to select its clients, due to the capacity of the locations and the reservation list.

Access 18+

Never drink & drive

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.