El Negro – 20 years of Reggae - Live la The PUB

The Pub - Universitatii, București
9, Bulevardul Regina Elisabeta, București 030167
vineri, 15 martie, ora 21:00
Sunetul de reggae se aude de departe! EL NEGRO, primul și cel mai longeviv band reggae din România, sărbătorește 20 de ani de activitate vineri, pe 15 martie, prin lansarea unui nou single pe scena The PUB Universității! Mai multe detalii

El Negro a luat fiinţă în februarie 1999 şi s-a impus pe piaţa muzicală românească cu un sound nou, însoţit de un mesaj orientat spre probleme sociale. Dacă, în primii ani de existenţă, identitatea trupei este dată de melodia „Mi-e dor de tine”, piesa „Ploaia”, lansată în 2005, îi propulsează în topurile radiourilor şi devine noul reper sonor al formaţiei. În 2008, El Negro lansează albumul Antipatica, cel mai bine vândut album românesc de reggae. LP-ul conține 14 piese și reprezintă un concept pe care trupa îl propune ca un manifest sonor, alternativă și semnal de alarmă pentru o societate din ce în ce mai încrâncenată, șablonată și dominată de artificial, panică, efect de turmă și ură.

One love!

Facebook: http://www.facebook.com/elnegroROMANIA
YouTube: http://www.youtube.com/elnegroROMANIA
Instagram: http://www.instagram.com/bogdan.elnegro

 

Lasă muzica bună să te ghideze către locul în care distracția între prieteni e chiar la ea acasă!  Ne vedem la Universitate, în spatele statuilor, pe Regina Elisabeta 9.

 

Pentru că sprijini artiștii și muzica live, prima bere e din partea casei!

Dupa achizitionarea biletului va rugam sa sunati pentru rezervare la 0728843782 sau pe www.the-pub.ro

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ 

 

BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, libraria Libmag, in punctele de vanzare Casa de Balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.