E.M.I.L. / Dimitri's Bats / Expirat / 28.03

Expirat Halele Carol, București
Strada Doctor Constantin Istrati 1, București 040542
miercuri, 28 martie '18, ora 21:00
E.M.I.L., welcome back! And brining a new recruit: Dimitri's Bats. Punk, rock, ska, alternative și indie. Toate pe aceeași scenă, la Expirat Halele Carol. Pe 28 martie. Mai multe detalii

Înființată în anul 2000, E.M.I.L. este una dintre cele mai longevive și mai cunoscute trupe din România. Cu puternice rădăcini în punk, sound-ul lor a evoluat în ultimii ani în direcții alternative rock și post-hardcore. Formația a urcat pe scenele tuturor festivalurilor importante din țară: B’ESTFEST (Bucuresti), Stufstock (Vama Veche), Tuborg Live (Costinesti) și altele. În 2007, E.M.I.L. au concertat în deschiderea concertului legendarei trupe americane de punk-rock NOFX. În 2009 și 2010 au desfășurat 2 turnee naționale care au culminat cu lansarea DVD-ului "10 Ani de Abuzuri, Excese și Imoralități". Trupa are la activ 4 albume, cel mai recent fiind lansat pe 6 iunie 2015 la Universal Music România și intitulându-se „I M E N S”. 

În noiembrie 2017 E.M.I.L. au revenit cu un nou videoclip, „Camarazi”, care a fost filmat alături de fanii trupei: https://www.youtube.com/watch?v=ZrETJm-D9Co

Cei șase E.M.I.L. sunt: Sorin Bădulescu - vox, Andrei Stoianovici - guitars, Gabi Georgescu - guitars, Barbu Niculae - bass, Chester - drums, Vlad Staricu - vox.

O apariție proaspătă pe scena indie/rock românească, Dimitri’s Bats conving prin abordarea eclectică cu tușe întunecate. Plecând de la experiența câștigată cu proiecte anterioare, precum Sophisticated Lemons și Velosonics, membrii Dimitri’s Bats sunt hotărâți să devină un nume reprezentativ în anii ce vor urma.

Dimitri’s Bats:
Radu Osaciuc – voce, chitară
Marius Acsintoaie – chitară 
Cristian Drîmbă – bass 
Andrei Drăgușanu – synth, backing vocals
Andrei Costache – tobe

Dimitri’s Bats – Cold (official video): https://youtu.be/u3BrBMQj_So
Dimitri’s Bats – Cold (live @ TVR, Starea Nației): https://youtu.be/KtqGbkEmG64
Dimitri’s Bats – Bottom of the Ocean: https://youtu.be/KnDjhH_7EW8

Facebook: http://fb.com/dimitrisbatsofficial 
YouTube: https://www.youtube.com/dimitrisbats 
Bandcamp: https://dimitrisbats.bandcamp.com/ 
Instagram: https://instagram.com/dimitrisbatsofficial

 
Biletele se găsesc online pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin PayPal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.