Dublu Concert: Anna Lesko + The Zuralia Orchestra

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
vineri, 8 noiembrie '19, ora 22:30
Vineri - 8 noiembrie - avem dublu concert deci dublă distrație. Pe scena Berăriei H vor urca, pe rând, Anna Lesko și The Zuralia Orchestra pentru un show plin de energie și voie bună. Mai multe detalii

Despre ANNA LESKO:
E din Chișinău, dar nu e moldoveancă, vobește românește ca o româncă adevărată, deși nu e limba ei maternă, iar după mai mult de 10 ani de carieră numele ei a devenit deja un substantiv comun în România. Cu un stil unic și provocator, ANNA LESKO a dat muzicii hit-uri ca Anicyka Maya, Ard în flăcări, Foc și Scrum + multe alte piese  pe care le vei putea (re)asculta LIVE în Orașul cu Chef de Viață pe 8 noiembrie! 

Despre The Zuralia Orchestra:

Sub îndrumarea lui Aurel Mirea, cei 12 muzicienii interpretează un nou gen de muzica fusion ce combina folclorul românesc si muzica autentica gipsy cu jazz, reggae, latino sau muzica orientala. Membrii formației sunt recunoscuți atât pe plan național, cât și internațional pentru felul în care combină trompetele cu tuba, toba, viorile, darbuka, acordeonul, vocile celor 3 solisti si, bineînteles, clarinetul.

Acces: 19:45 // Show: 22:30

Biletele au prețurile: 

45 lei - Cat. A - în fața scenei cu loc la masă
30 lei - Cat. B - acces general cu loc la masă
15 lei - Cat. C - părțile laterale cu loc la masă

* la costul net al biletului se pot adăuga anumite comisioane de emitere, specifice fiecarei platforme de ticketing.

IMPORTANT:

- Pentru acest eveniment, rezervările se preiau doar după achiziționarea biletelor  

Rezervările se fac la:

- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.