Dark Funeral si Carach Angren in concert la Bucuresti

Quantic, București
Intrarea Grozavesti
joi, 8 decembrie '16
Suedezii de la DARK FUNERAL se intorc in Romania, pentru a sustine primul lor concert de club. Mai multe detalii

DARK FUNERAL in concert la Bucuresti

Evenimentul va avea loc la Bucuresti, in club Quantic pe data de 8 decembrie 2016 si va face parte din turneul de promovare a ultimului material discografic “Where Shadows Forever Reign”, album lansat pe data de 1 aprilie 2016 la casa de discuri Century Media.


Biletele pentru concertul DARK FUNERAL pot fi gasite exclusiv online pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea) la urmatoarele preturi:
• Presale – pana pe data de 20 noiembrie – 70 lei;
• In perioada 21 noiembrie – 7 decembrie – 75 lei;
• In ziua concertului, in limita spatiului disponibil – 80 lei.


Capacitatea clubului Quantic este una limitata, urmand ca pentru acest concert sa fie puse la vanzare 800 bilete.
Pe scena din Quantic vor mai urca 2 trupe in cadrul acestui concert, urmand sa anuntam numele acestora in perioada urmatoare.
Pagina oficiala a evenimentului: https://www.facebook.com/events/199576853811374/


Dark Funeral reprezinta unul din cele mai importante nume pe scena black metal internationala, formatia fiind infiintata in 1993 de catre Lord Ahriman si Blackmoon.
Trupa are la active 6 materiale de studio, ultimul, “Where Shadows Forever Reign” avandu-l ca vocalist pe Heljarmadr (Grá/Cursed 13). “Where Shadows Forever Reign” primit foarte bine atat de public cat si de presa de specialitate.

 

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Hard Rock Cafe, Beraria H, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox si Uman, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.