Cutiuta Muzicala - Eu si mami, eu si tati- Cantam impreuna!

Carturesti Verona, Bucuresti
Strada Pictor Arthur Verona 13-15, București 030167
sâmbătă, 23 noiembrie '19, ora 11:30
Petrece alaturi de cel mic sau cea mică o oră intensă de bucurie, distractie și muzică. Chiar dacă nu ai talent muzical, asta nu te împiedică să cânți alături de copilul tău cele mai frumoase melodii pentru copii de la Cutiuța Muzicală. Ceea ce contează este timpul prețios petrecut împreună în care faceți o activitate haioasă și în același timp educativă. Fiecare participant va primi câte un instrument de percuție (maracas, tamburina, castanieta, trianglu, etc) cu care va fi încurajat să păstreze ritmul melodiei pe toată durata atelierului. Ioana Gafencu, profesoară de pian și muzică, vă va acompania la pian/ clapă pe parcursul atelierului, interacționând cu fiecare participant în parte, atât cu copiii, cât și cu părinții. Pe parcursul a 45 de minute veți învata impreuna o melodie veselă din seria Cutiuța Muzicală. Vârsta recomandată: minim 3 ani Mai multe detalii

EXTRA: La fiecare ediție a atelierului veți învăța câte un cântecel. După o serie de 5 ateliere, puteți înregistra în studio profesional cântecele învățate..
*Înregistrările se fac la cerere, sunt private, participă doar mami/tati și copilul. Se platesc separat de costul atelierului.

 

Biletele pentru reprezentațiile musicalului ce vor avea loc pe 30 și 31 octombrie, la Sala Palatului pot fi achiziționate în format electronic de pe Iabilet.ro sau din magazinele Flanco, Diverta, Cărturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay, la prețuri cuprinse între 99 lei și 289 lei.