Corina Sîrghi & Taraf Jean Americanu

14thlane, București
Șoseaua Orhideelor 15D, București
sâmbătă, 23 noiembrie '19, ora 21:45
Sâmbătă, 23 Noiembrie, Corina Sîrghi și Taraful Jean Americanu vin la 14thLane pentru o petrecere românească inedită. Mai multe detalii

Corina Sîrghi, diva interbelică deghizată superb într-o regină hipsteriță contemporană, alături de excelentul taraf tradițional - în totalitate acustic - condus de acordeonistul Shaun Williams (aka Jean Americanu) feat. virtuozii Marian Mirea (vioară), Marian Șerban (țambal) și Cristian Mirea (contrabas) revin pe scena14thLane.

Atmosfera saloanelor decadente și fermecătoare  din Bucureștii anilor ’30, nebunia petrecerilor de “bloc-mahala” din anii ’90, cu un mix de romanțe pasionale, tangouri înfiorătoare, dansuri lăutare înflăcărate și clasice manele furioase, într-un concert care îndulcește până și blestemele.

 

Open Doors - 20:00

Stage Time - 21:30

 Locurile sunt limitate!

*Consumația nu intră în prețul biletului!

*Nu există locuri în picioare!

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.