Connect your Business

OK Center Romania, București
Strada Traian 1, București
luni, 16 aprilie '18, ora 18:00
Credem în importanța educației antreprenoriale de calitate și în networking-ul făcut la nivel de arta. Astfel, te invităm pe data de 16 aprilie la OKcenter pentru a învăța și a te conecta cu Irina Alionte, antreprenor de succes din top FORBES 30 sub 30, și Sergiu Neguț, angel investor. De asemenea, prin participare poți câștiga o sedință de mentorat cu unul din speakerii noștri. Aceasta va avea loc la un restaurant partener, facem noi cinste! ;) Mai multe detalii

Irina ne va prezenta în primul workshop cum începi un business de la 0, iar de la Sergiu vom afla de ce avem nevoie pentru a atrage un angel investor. Mai mult, pregătește-ți cărțile de vizită pentru că vei avea parte de foarte multe momente de networing.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - partener Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.