Concert While She Sleeps in Bucuresti

Club Fabrica, București
Str. 11 Iunie, nr. 50
marți, 8 noiembrie '16, ora 19:00
Trupa engleza de metalcore While She Sleeps canta la fabrica pe 8 noiembrie de la ora 19:00 in cadrul uni show marca METALHEAD alaturi de trupa britanica Blood Youth si Diamonds Are Forever. Mai multe detalii
Formata in anul 2006, in apropiere de Sheffield, Anglia, grupul While She Sleeps urma sa devina unul dintre cele mai cunoscute si indragite proiecte ale metalcore-ului european.
EP-ul de debut al trupei, "The North Stands For Nothing", a ajuns in mainile fanilor abia in 2010, dar a devenit in scurt timp piatra de temelie a unui proiect ce urma sa creeze senzatie in intreaga lume.
 
In 2012, While She Sleeps lanseaza primul album de studio, "This Is the Six", iar la trei ani distanta lanseaza "Brainwashed", albumul pe care sta scrisa celebra piesa "Four Walls".
 
Muzica formatiei While She Sleeps poarta influente precum Thrice, Slipknot, Foo Fighters, Underoath, Refused, Comeback Kid, Gallows si Alexisonfire, osciland intre genuri precum hardcore punk, metallic hardcore, post-hardcore sau alterntive metal.
 
La Bucuresti, While She Sleeps vor pune in scena un show de zile mari, oferind publicului din Romania un concert care, sub nici o forma, nu trebuie ratat.
 
Blood Youth vor deschide concertul While She Sleeps din Club Fabrica!

Formatia britanica While She Sleeps va concerta pe scena clubului Fabrica pe data de 8 Noiembrie! In deschiderea acestui show, While She Sleeps ii vor avea ca invitati pe Blood Youth (UK), o formatie energica ce a debutat in 2015 si care a ajuns in scurt timp printre preferatele publicului britanic de metalcore!
Blood Youth vin inarmati cu un arsenal de piese si riff-uri extrase de pe EP-ul lor de debut, "Closure", material ce a captat rapid atentia publicului la festivaluri precum Download Festival si Hevy Fest.
 
Pretul unui bilet in presale este 50 de lei. La finalul perioadei de presale, biletele isi vor modifica pretul. In ziua concertului la intrare, biletele vor costa 60 lei in caz ca showul nu va fi sold out.
 
Un eveniment METALHEAD
 
Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Magaznul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinele IQBox, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex) si Uman si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara), Cafe Deko, Club Vintage si Club Quantic. dar si la Hard Rock Cafe. Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.