Concert Vunk 31013 - #asasishow

Sala Polivalenta, București
Calea Piscului, nr. 10
joi, 3 octombrie '13

"Mereu suntem in cautarea fericirii. Unii o cauta intr-o alta persoana, altii in toata lumea. Unii o gasesc in pasiunea sau harul lor, altii zic ca banii aduc fericirea. Mai mereu, cand o gasim, incercam sa oprim timpul in loc. Intr-o amintire, intr-o poza, intr-o poveste, intr-un cantec.

Pe 3 octombrie 2013, noi o sa facem asta intr-un concert. Timp de aproape doua ore,o sa cautam formula fericirii si o sa oprim timpul in loc, iar Sala Polivalenta va fi laboratorul nostru urias, ca sa incapeti voi toti.

 Dupa ce anul trecut am umplut pana la refuz Sala Polivalenta si nimeni nu a scapat de-acolo fara emotii, dupa ce anul trecut am zburat cu pianul prin sala,acum te chemam sa zbori impreuna cu noi. Cu mintea si cu sufletul. Vor fi si invitati. Dar sunt surpriza, pentru ca si surprizele frumoase aduc fericire. 

Vino sa cream si sa gasim fericirea impreuna! Tu faci parte din formula fericirii!"

VUNK

In perioada 13 august - 1 septembrie, puteti cumpara bilete la preturi promotionale (presale), la urmatoarele categorii:

Avon Fan Zone (locuri in picioare) - 40 lei

VIP (sector M) - 190 lei

Categoria 2 (sectoare U, F, 9) - 50 lei

Categoria 5 (sectoare O, J) - 15 lei

Pentru persoanele cu dizabilitati organizatorul pune la dispozitie 10 bilete gratuite. Pentru a intra in posesia acestor bilete, va rugam sa trimiteti un mail la adresa loredana@vunk.ro.

Pe www.iabilet.ro puteti comanda atat bilete electronice, cat si bilete fizice cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact[at]iabilet.ro sau 0741272967 (intre 09:30 si 18:00, de luni pana vineri).