Exclusiv pe iabilet.ro

Concert Viorica Pintilie - One Note Samba

Koviltir parc Herastrau, București
Șoseaua Nordului
luni, 3 august, ora 19:30
Situat in ambientul natural al Parcului Herastrau, “KOVILTIR – Urban Garden” powered by GuerriLive și Jazz Syndicate Live Sessions, continua seria de concerte “Jazz @ Koviltir” pentru a încânta pasionații de muzica live și natura, la o limonada rece, o bere, sau un pahar sofisticat de vin Mai multe detalii

Luni, 3 August, cu o prezență ce surprinde prin prestația live-urilor, lasându-ti senzația că îți știe povestea și o spune cu muzica ei, Viorica Pintilie, va încânta audiența de la Koviltir secondată de bandul ei cu piese precum “One Note Samba”, “Aqua de beber” sau “Desafinado”, dar si cu consacratele “standarde” de Jazz.

O voce delicată, cu accente grave, dar catifelate, Viorica Pintilie, are o poveste de dragoste de peste 15 ani cu scena, și a trecut prin mai multe genuri de muzică până a ajuns să cânte jazz, acesta fiind stilul în care se regăsește cel mai bine.

Cu o intensă activitate concertistică, în difeite formule, Viorica Pintilie este o prezență care surprinde prin atitudinea pe care o are atunci când cânta și felul în care se transpune în muzică, iar atmosfera creată la concerte este una intimă și caldă.

Pe scena de la KOVILTIR vor urca:
Viorica Pintilie – voce;
Johnny Bica – pian electric;
Adrian Flsutistu – bass;
Andrei Paraschiv – baterie/percutii.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.