Concert Trupa PARTIZAN și Iuliana Puschilă & Band

Hard Rock Cafe, București
Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
miercuri, 19 octombrie '16, ora 20:00
Fundația Romanian Angel Appeal vă invită, pe 19 octombrie, începând cu ora 21:00, la Hard Rock Cafe pentru a sărbători împreună aniversarea celor 25 de ani de la înființare, alături de Trupa Partizan și Iuliana Pușchilă & Band. Va fi o seară memorabilă, în care piesele originale ale celor de la Partizan vor fi completate de coveruri după piese ale unor legende rock precum George Harrison, Ringo Starr, Eric Clapton, Billy Idol, Guns´n´Roses și alte nume celebre. Mai multe detalii


Trupa PARTIZAN și Iuliana Pușchilă & Band concertează, pe 19 octombrie, la Hard Rock Cafe.

În premieră absolută, Iuliana Pușchilă, finalistă la Vocea României, va susține o sesiune tribut după Albumul caritabil Nobody´s Child, coordonat de George Harrison (Beatles) la îndemnul soției sale, Olivia.
Olivia Harrison, cea care a înființat Fundația Romanian Angel Appeal cu scopul de a ajuta copiii din orfelinatele comuniste ale României de atunci, a folosit cele peste două milioane de lire sterline obținute din vânzarea albumului și din contribuția publicului din UK pentru a renova, în primii ani de activitate, 21 de orfelinate și secții de spital ce adăposteau mii de copii abandonați, mulți dintre ei infectați cu HIV.
După 25 de ani, Fundația Romanian Angel Appeal rămâne una dintre cele mai active și eficiente organizații în domeniul serviciilor de sănătate, având contribuții majore la îmbunătățirea serviciilor și politicilor publice de sănătate, asistență socială și psihologică.
Vino alături de noi să sărbătorim un sfert de secol dedicat îmbunătățirii calității vieții persoanelor cu afecțiuni cronice, la risc de discriminare și excludere socială!

Desfășurător:
21:00 – Iuliana Pușchilă, concert tribut Nobody’s Child (Paul Simon, George Harrison, Billy Idol, Guns n Roses, Elton John etc.)
21:30 – Trupa PARTIZAN, concert

Biletele pot fi procurate online pe site-ul www.iabilet.ro și la Hard Rock Cafe în ziua concertului, la intrare.
Prețul unui bilet (în sală) este de 29 de lei, iar al unui bilete VIP, cu loc la una dintre mesele din fața scenei, este de 49 de lei.
Contact: Răzvan Rădulescu | 0731.137.516
Bilete găsiți pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet (Hard Rock Cafe, Berăria H, Magazinul Muzica, Rețeaua SAY SHOP, Agențiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox și Uman, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic și pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour și Mega Image din toată țara). Online puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plată cash prin FanCurier oriunde în țară sau prin OP.