Exclusiv pe iabilet.ro

Concert Ruby & Band impreuna cu Shift @ #FAMILYFEST Island

FamilyFest Island, București, Aleea Tibiscum, Insula de pe Lacul Fundeni
Aleea Tibiscum, Insula de pe Lacul Fundeni
duminică, 13 septembrie, ora 20:00
Concert Ruby&Band împreună cu Shift @ #FAMILYFEST Island!
Ruby&Band împreună cu Shift, vă așteaptă pe data de 13 septembrie 2020, începand cu orele 20:00, să vă distrati alături de ei, la un super mega show #FAMILYFEST Island, insula de pe Lacul Fundeni. Mai multe detalii

Chimia pe care au gasit-o în studio, a făcut ca cei doi, Ruby & Shift, să strângă milioane de views pe youtube și să-și încânte fanii cu piesele lor.

Bun venit pe tărâmul magic #FAMILYFEST island! Și spunem tărâm magic pentru că timpul petrecut împreuna cu familia este cel mai pretios. Aici găsiți activități specifice pentru cei mici dar și pentru cei mari, pentru bunici, părinți și copii.
Evenimente în aer liber pentru toată familia în centrul Bucureștiului, Sector 2.
Locație: Insula de pe Lacul Fundeni.
Accesul în locația #FAMILYFEST Island, se face doar cu mască de protecție.
Capacitatea maximă admisă de lege, este de 500 persoane.
Evenimentele marca Sprint Media Group, vor fi organizate respectând toate normele sanitare în vigoare, comunicate de către Guvernul României.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.