Concert Mircea Baniciu live #Aici

Aici, București
Bulevardul Unirii, București
miercuri, 12 februarie, ora 19:00
Anu' ăsta ne-am propus să aducem vibe-ul adevărat de #acolo din vamă, chiar #Aici lângă tine. Și ca să te convingem că suntem serioși, te invităm la un recital de excepție al unuia din cei mai iubiți artiști ce a făcut istorie în industria muzicală românească. Mai multe detalii

Mircea Baniciu este un nume de referință în muzica rock românească, fiind precursorul genului etno rock, activ încă de la începutul anilor ’70, continuând să iși cânte muzica “subversivă”, în ciuda cenzurii impuse de regimul comunist. Mai întai, ca solist vocal al trupei Phoenix unde a lansat hituri nemuritoare, în trupa Pasărea Colibri, alături de care a scris o nouă poveste de succes, și Pasărea Rock compusă din foști membri Phoenix. Baniciu a continuat să se exprime prin muzică indiferent de obstacolele întâlnite în calea sa, păstrând o carieră solo de invidiat.

Concertele Mircea Baniciu te vor teleporta înapoi la rădăcina muzicii rock românești ce se cânta cândva, pe ascuns în cluburi underground.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Libmag si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.