Concert Horia Brenciu & HB Orchestra, pe 19 aprilie, la Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe, București
Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
marți, 19 aprilie '16, ora 21:30
Pe 19 aprilie Horia Brenciu îşi lansează la Hard Rock Cafe cea mai nou piesă şi te invită la un spectacol de senzaţie. Vino să asculţi single-ul “Lângă tine”, alături de multe alte melodii din repertoriul unui showman desăvârşit! Pe 19 aprilie Horia Brenciu îşi lansează la Hard Rock Cafe cea mai nou piesă şi te invită la un spectacol de senzaţie. Vino să asculţi single-ul “Lângă tine”, alături de multe alte melodii din repertoriul unui showman desăvârşit! Mai multe detalii

Horia Brenciu este un entertainer înnăscut, care de-a lungul timpului a cucerit publicul din postura de solist vocal, actor sau gazdă a unor emisiuni TV. Împreună cu HB orchestra, cea mai complexă orchestră din showbizul românesc, carismaticul artist va pune în scenă un spectacol inedit, interpretând de la balade sentimentale până la refrene ritmate lansate de legendele rock’n’roll-ului. Dar va face în egală măsură senzaţie cu melodiile proprii, printre care se numără foarte îndrăgitele hituri „Fac ce-mi spune inima” şi „Hello”.

Biletele pentru concertul din 19 aprilie se găsesc în format electronic pewww.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Hard Rock Cafe Bucuresti, Magazinul Muzică, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţară) şi la Hard Rock Cafe.

Concertul va incepe la ora 21.30, iar biletele au următoarele preţuri:

-100 de lei, cu loc în sală
-140 de lei, VIP, cu loc la masă în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)Cine vine?