Concert Horia Brenciu

Hard Rock Cafe, București
Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
miercuri, 26 aprilie '17, ora 21:30
Dacă crezi că un showman şi un playlist de top sunt elementele cheie pentru un spectacol de neuitat, vino pe 26 aprilie, de la ora 21.30, la Hard Rock Cafe. Protagonistul serii va fi Horia Brenciu, care alături de HB ORCHESTRA, îţi va oferi un mix irezistibil de hituri internaţionale şi piese proprii. Mai multe detalii

Horia Brenciu este un entertainer înnăscut, care de-a lungul timpului a cucerit publicul din postura de solist vocal, actor sau gazdă a unor emisiuni TV. Împreună cu HB Orchestra, cea mai complexă orchestră din showbizul românesc, carismaticul artist va pune în scenă un spectacol inedit, interpretând de la balade sentimentale până la refrene ritmate lansate de legendele rock’n’roll-ului. Dar va face în egală măsură senzaţie cu melodiile proprii, printre care se numără foarte îndrăgitele hituri „Fac ce-mi spune inima” şi „Hello”.

 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara precum şi în ziua concertului, la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:
-140 de lei, VIP, cu loc la masă în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
-100 de lei, acces general, cu loc în sală.

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 100 de lei.

Un eveniment recomandat de Magic FM.