Exclusiv pe iabilet.ro

Concert Ducu Bertzi @ #FAMILYFEST Island

FamilyFest Island, București, Aleea Tibiscum, Insula de pe Lacul Fundeni
Aleea Tibiscum, Insula de pe Lacul Fundeni
vineri, 17 iulie, ora 20:30
Slagare precum“Și de-ar fi”, “Floare de colt”,” M-am îndrăgostit numai de ea” vor aduce parfumul anilor trecuti, emotionandu-va ca de fiecare data cu prezenta sa. Vă așteptăm la #FAMILYFEST Island, vineri, 17 iulie 2020 la orele 20:30. Mai multe detalii

După o perioadă în care muzica folk a intrat într-un con de umbră, în 1986, Ducu Bertzi a continuat să înregistreze noi piese, dintre care cele mai cunoscute s-au transformat în șlagăre: “Și de-ar fi”, “Floare de colt”,” M-am îndrăgostit numai de ea”,” Suflet fără chei”, “Omul pădurii”, “Iertările”, “Unde oare”, “Focul vânat e gonit de vânt”.

Bun venit pe tărâmul magic #FAMILYFEST Island! Și spunem tărâm magic pentru că timpul petrecut împreuna cu familia este cel mai prețios. Aici găsiți activități specifice pentru cei mici dar și pentru cei mari, pentru bunici, părinți și copii.

Evenimente în aer liber pentru toată familia în centrul Bucureștiului, Sector 2.
Locație: Insula de pe Lacul Fundeni, Aleea Tibiscum.

Accesul în locația #FAMILYFEST Island, se face doar cu mască de protecție.

Capacitatea maximă admisă de lege, este de 500 persoane.
Evenimentele marca Sprint Media Group, vor fi organizate respectând toate normele în vigoare, comunicate de către Guvernul României.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.