Concert de lansare a compilației: "Fetele cu care cant"

Mojo Club, București
Strada Gabroveni 14
vineri, 15 martie, ora 21:00
Marpha Hip Hop are plăcerea să vă invite la concertul de lansare a primei compilații hip-hop cu fete MC din România - * FETELE CU CARE CÂNT *. In seara evenimentului veti gasi si o editie limitata de cd-uri la intrare. Mai multe detalii

Line-Up:
Dana Marijuana
Miru
MUZE
(Gani, UNDERCOVER, Liry & ENERGIA)
Max Konstant
Chica Con Canna
MGee
MC Bebbe

Warm-Up: DJ PUSSYCUTZ
Invitat: 6ase 6ase

Banii obtinuti din vanzarea biletelor vor fi donati Elenei - Ramona Poplahov care sufera de sindromul MARFAN, boala depistata in urma cu 7 ani, si care ii afecteaza mai multe organe interne.

https://www.facebook.com/donate/247554356197789/

Un eveniment sustinut de ;
MR. PINK by Razvan Avramescu | SONUS Records
AGR Motivational 4 new Generation | RoEvents.ro
Maya Graphic | Muzica din Strada | Daniel Radu - Photography
Hiphoplive.ro | Sunete SubSol | HipHopDinRomania.org

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.