COMA • Lansare Album • ORIZONT

Arenele Romane, București
Str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
sâmbătă, 26 noiembrie '16, ora 16:00
2016 este anul în care așteptarea ia sfârșit: COMA lansează album, și va fi unul minunat, care va face ca așteptarea să fi meritat pe deplin! Albumul este așteptat în egală măsură de fani dar și de trupă :) Mai multe detalii

Atât piese noi cât și toate cântecele frumoase, scoase din suflet în ultimii ani, vor fi reunite acum sub un singur nume. Lansarea albumului este un eveniment ce nu trebuie ratat de niciun fan Coma, fie el trecut, prezent sau viitor!

Albumul va spune povestea lor, va lega toate emoțiile din toți acești ani într-un fir de basm, într-o unitate necesară și așteptată. Va face totul rotund.

Dar fără să-l îmbrățișați voi acest lucru nu va fi posibil.
26 noiembrie la Arenele Romane, ne vedem cu drag și suflet!


Bilete

Bilete se mai gasesc la pretul de 60 de lei.

Open Doors: 16:00

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Hard Rock Cafe, Beraria H, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex),   Magazinele IQBox-Telekom si Uman si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Copiii cu vârsta de până în 10 ani au acces gratuit, doar dacă aceștia sunt însoțiți de unul dintre părinți, posesor de bilet.