Circle of love

Cinema Pro, București
Str. Ion Ghica nr. 3, Sector 3
duminică, 21 mai '17, ora 19:30
Circle of love este un spectacol experimental care rescrie și reinterpretează muzica formației Depeche Mode. 14 dintre cele mai cunoscute piese ale trupei sunt interpretate live, într-o ordine aleasă special astfel încât versurile piesei să spună o poveste de dragoste. Mai multe detalii

Este o poveste simplă, prin care am trecut toți. Alex o iubește pe Corina, este părăsit de aceasta, nu îi vine să creadă, suferă, devine deprimat, își îneacă durerea în sex, alcool și rock'n'roll, apoi acceptă situația. Acestea sunt echivalente etapelor pe care psihologii le consideră universale în cazul pierderii unei persoane dragi.

Cum trece peste dezamăgire, poți vedea pe 21 mai la Cinema Pro. Povestea este ilustrată într-un film care este proiectat simultan cu concertul și poate fi citită printre versurile pieselor Depeche Mode.

De ce să vezi Circle of Love? Din 3 motive:
- este extrem de interesantă combinația de muzică live cu film;
- vei rezona cu povestea lui Alex , dacă ai părăsit, dacă ai fost părăsit sau dacă ți-ai ascultat prietenii plângându-se de o asemenea situație; eventual ați împărțit o mahmureală :)
- vei asculta muzica celor de la Depeche Mode dintr-un alt unghi.

Impresii:

"Circle of Love este un concert ilustrat video și rupt din când în când cu interviuri. O idee care m-a captivat. (...) Ce mi se pare interesant? Faptul că orice bărbat a fost măcar o dată în viață în rolul lui Alex! Oricine cred că a trecut prin toate etapele de doliu. Și, la fel, toți am luat-o de la capăt, cu același optimism specific îndrăgostirii."
Andrei Vulpescu

"Filmul tratează subiectul relațiilor eșuate, sau de fapt al celor care nici măcar nu au loc. De fapt, rezumatul ar fi ceva de genul: ”Am fi putut fi împreună, dar unul dintre noi e proastă!” :))) (...) E genul ăla de film unde te regăsești în multe situații și asta te poate afecta sau nu, sau să simți jena aia, mai ales dacă vii cu partenerul."
Alex Damian

Video: https://www.youtube.com/watch?v=mzjBowue9H0&t=3s

Bilete: 

VIP - 80 lei

Normal - 54 lei

Student - 30 lei - Persoanele care au achizitionat bilete din aceasta categorie au obligatia sa prezinte la intrare legitimatiile sau carnetele de student.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.