CineFilm: Les aventures de Rabbi Jacob

Delta Cinefilm, București
Strada Sezatoarei, Intrare din calea Văcărești, Vis-a-Vis Leroy Merlin
marți, 1 septembrie, ora 21:20
Louis de Funes a fost pachetul complet - în mod excepțional ingenios, remarcabil de agil și natural amuzant, un improvizator superb care ar putea face instantaneu o scenă obișnuită să pară extraordinară. Eticheta „comediant clasic”, care, fără îndoială, și-a pierdut valoarea, deoarece este folosită în mod obișnuit, a fost inventată pentru a identifica actori cu adevărat speciali exact ca el.
În comedia premiată a lui Gérard Oury The Mad Adventures of Rabbi JacobFunes îl joacă pe Victor Pivert, un bogat proprietar al unei fabrici, cu o lungă listă de grave defecte sociale - este insuportabil nepoliticos, șocant de ignorant, mincinos compulsiv, rasist și cam orice altceva sub soare, care este considerat rău. Întreaga sa viață este un ciclu repetitiv de a da ordine și de a face pe cei din jurul său să se simtă mizerabil, iar singura persoană care are autoritatea de a o perturba ocazional este soția sa (Suzy Delair), care este un dentist nevrotic cu o personalitate la fel de abuzivă. Mai multe detalii

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.