CineFilm: Airplane!

Delta Cinefilm, București
Strada Sezatoarei, Intrare din calea Văcărești, Vis-a-Vis Leroy Merlin
miercuri, 2 septembrie, ora 21:20
Această comedie timpurie realizată de un scriitor, care produce și regizează un trio este zonal și prost ... Jerry Zucker, Jim Abrahams și David Zucker au introdus cinematografia modernă într-o marcă unică de umor. Este genul care într-adevăr nu poate fi descris cu un singur cuvânt. Prin urmare, voi enumera mai multe: lipsite de sens, ireverențioase, prostești, neobișnuite, neașteptate, surprinzătoare, deasupra, zânelor, etc. Practic, este opusul comediei care rămâne în limitele realității. Și ei aruncă glume la tine în ritm rapid. Uneori, glumele sunt pe fundal, dar dacă le veți vâna cu succes, veți râde în continuare. Mai multe detalii

Avion! plasează acest tip de umor cu un dezastru în zbor. Filmul este despre un zbor comercial care face o întorsătură pentru cel mai rău atunci când echipajul și mai mulți pasageri suferă de intoxicații alimentare. Personajul principal este Ted Striker (Robert Hays), un fost pilot de avioane de vânătoare cu o teamă intensă de a zbura. El este în acest avion doar pentru că nu vrea să-și piardă prietena stewardesei Elaine (Julie Hagerty). Acum, există și alte personaje, deoarece accentul real este umorul. Există Peter Graves, în calitate de căpitan Oveur, cu Kareem Abdul-Jabbar, în calitate de copilot Roger Murdock (imaginați-vă dialogul confuz în carlingă implicat), Leslie Nielsen ca doctor și Lloyd Bridges în timp ce McCroskey coboară pe pământ.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.