Cine iubește, plătește

Teatru la Cinema (Movieplex Cinema din Plaza Romania), București
Bulevardul Timișoara 26
sâmbătă, 16 februarie, ora 20:00
Două femei si un bărbat în trei povești contemporane despre iubire, carieră, relații și bani. Trei situații de viață aparent disperate, în care umorul își face loc în fiecare cuvânt. Mai multe detalii

Oamenii ar vrea să spună adevărul, dar mereu ajung să spună altceva. Este oare iubirea ingredientul magic necesar pentru a supraviețui sau e doar o monedă de schimb?

 Cine iubește plătește, dar... cum?

Spectacol live de comedie, cu audiență generală.

Durată:  1h 20min

De Alexandru Popa

Distribuţie: Alexandru Ion, Mădălina Ciotea, Vero Nica/ Iorestina Florea

Regia: Vlad Massaci

Scenografia: Andu Dumitrescu

 

Vă rugăm să vă prezentați la punctul de acces în cinematograf cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea reprezentației, pentru a primi locurile în sala de spectacol.

Biletele se gasesc online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.