CARLA’S Dreams (live) canta pe 6 aprilie la Hard Rock Cafe din Bucuresti

Hard Rock Cafe, Bucuresti
Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
miercuri, 6 aprilie '16, ora 21:30
Pe 6 aprilie la Hard Rock Cafe, BestMusic Live concerts va invita la un show inedit, live, cu Carla’s Dreams. De data aceasta NU AVEM MESE in fata scenei pentru un show total ! Mai multe detalii

Carla’s Dreams sunt cei care ne-au obisnuit sa fim altfel, transmit un mesaj ferm – tu esti Carla’s Dreams !

Unul dintre cele mai controversate proiecte muzicale din Republica Moldova si Romania, Carla’s Dreams nu sunt niste simpli artisti, ci si vocea tinerilor pe care i-a obisnuit cu piesele sale sincere si uneori prea directe. A devenit cunoscut datorita colaborarii cu INNA pe piesa “P.O.H.U.I.”, un hit incontestabil in Romania, precum si a featuring-ului cu Loredana Groza pentru “Lumea ta”. Anul 2015 este plin de reusite pentru cei de la Carla’s Dreams. Single-ul “Cum ne noi”, compus de Carla’s Dreams si interpretat in colaborare cu Delia a stat saptamani intregi pe locul 1 in topul radio si TV din Romania. Piesa “Da, mama”, piesa compusa tot de Carla’s Dreams in interpretarea Deliei a cucerit publicul din Romania si a fost virala in mediul online. Cele doua video-uri au pe YouTube aproape 60 de milioane de vizualizari. Carla’s Dreams au lansat single-ul ‘Te rog’, piesa care a obtinut 1 milion de vizualizari in doar o saptamana de la lansare iar recent “Sub pielea mea”, un succes instant !

Biletele pentru concertul Carla’s Dreams se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Magazinele Uman, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

Biletele au următoarele preţuri:
- 40 de lei, FARA LOC in fata scenei pe ringul de dans
- 65 de lei, VIP, cu loc la masa in sala la fumatori sau nefumatori (doar 200 de bilete)


Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău - Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.