”Cadoul de Crăciun” & Live Piano

The Fool, București
Calea Victoriei, nr. 118
sâmbătă, 14 decembrie '19, ora 11:00
Cum poate un cadou mic să se facă mare rămânând același cadou? Mai multe detalii

Poate, dacă îl plimbi în cea mai frumoasă noapte din an și îi arăți căsuțele nevăzute de vreun cadou vreodată? Poate dacă mâini de spiriduși neobosite îl poartă în zbor peste lumea care îi așteaptă nerăbdătoare? Poate dacă glasul lui Moș Crăciun îi șoptește cuvinte înțelepte? Poate o aventură... O aventură a modestiei, a simplității, a bunătății, îl poate umple...cu bucuria unei inimioare care înțelege cum un cadou mic...nu e niciodată mic.

“Cadoul de Crăciun” este povestea cadoului Lidiei, care din mic se face mare prin marea putere a unei inimioare. O poveste cu un mesaj emoționant, din seria @Poveștile Cristinei, scrisă cu delicatețe de Cristina Donovici și dramatizată de Sebastian Paul.

Muzică în acompaniament Live de pian, dansuri, spiriduși veseli și emoție, într-un spectacol cu suflet, pentru suflete pregătite de Crăciun, în compania...lui Moș Crăciun.

Părinții sunt invitați să se amuze alături de cei mici și pentru ca experiența să fie și mai plăcută, vă invităm să vă serviți alături de noi cafeluța de dimineață, pe care o veți putea comanda la fața locului, alături de bunătăți dulci, numa’ bune pentru o dimineață relaxată de week-end.

Distribuție: Elena Vasilică, Dana Stînga, Adrian Ciglenean, Sebastian Paul

Scenariu & Regie: Sebastian Paul

Muzică: Elena Vasilică

Pian: Tibi Băncilă

Durata spectacolului: 50 min

Locație: The Fool, Calea Victoriei nr. 118

Locurile nu sunt alocate dar sunt limitate. Achiziționează-ți biletul din timp și alege-ți locul în sală, unde te invităm să te instalezi începând cu ora 10.30.

Pentru orice informație suplimentară legată de spectacol, echipa Teatropolis Junior îți stă la dispoziție la:

-️ 0720683254/ 0735105702

- teatropolis.junior@gmail.com

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.