Exclusiv pe iabilet.ro

BUNBINE - Brunch Stiintifico-Cultural by Doctor Mihail

POINT HUB, București
Strada General Eremia Grigorescu 10, București 030167
duminică, 21 ianuarie, ora 12:00
Salut! Sunt Dr. Mihail, probabil mă știi din online sau de la televizor. Fac conținut care te ajută să fii mai sănătos și mă întâlnesc foarte des, pe stradă, cu oameni ca tine, care-mi spun că se simt mai bine și au o viață mai bună după ce și-au schimbat obiceiurile: au mai multă energie, au slăbit câteva kilograme, dorm mai bine sau mănâncă mai sănătos.

Împreună cu ei și cu tine, îmi doresc să continui această misiune și în afara ecranelor, în spațiul real, pe care îl numim “offline.”

Vreau să ne cunoaștem personal, să stăm de vorbă, să adresăm întrebări, să găsim răspunsuri și să clădim împreună o comunitate de oameni cu reziliență în gândire, simțire și trăire.

Te invit la seria de evenimente conversaționale BUNBINE, care îmbină cunoașterea și dialogul unei conferințe cu experiența și apropierea unui brunch între prieteni.

Pentru că sănătatea nu se rezumă doar la absența bolii, ci și la energia, bucuria și încrederea cu care ne construim momentele de viață. Ce mâncăm, ce bem, ce gândim, ce simțim și ce comunicăm sunt la fel de importante pentru starea noastră de bine. Mai multe detalii