Bukovel Romanian Days

Bukovel, Bukovel
Cine a spus că nu te poți distra și după ce s-au terminat sărbătorile? La Bukovel Romanian Days celebrăm sfârșitul iernii într-un stil memorabil. Fă-ți bagajele și vino între 26 februarie și 1 martie la cea mai mare stațiune din Europa de Est să iei parte la peste 20 de petreceri în 5 locații diferite, la doar 100 de km de granița României. Te-am făcut curios? Mai multe detalii

Bucurându-se de peste 75 km de pârtie, Bukovel pune la dispoziția oaspeților opțiuni inepuizabile de petrecere a timpului, ridicându-se, fără îndoială, la standardele internaționale. De la mersul pe bicicletă pe sârmă, tiroliană și Bungee Jumping, până la SPA-uri ale lanțurilor internaționale, stațiunea e neobosită și pregătită să te contamineze cu energia sa.

 

Ultimii ani au dovedit faptul că românii și-au schimbat gusturile în ceea ce privește experiența schiatului. Însă preferința pentru distracția de calitate și prețuri rezonabile a rămas. Astfel, jumătate din turiștii stațiunii de schi cu cele mai multe pârtii din Munții Carpați sunt români. Iar pentru că oriunde sunt români și voia bună e la ea acasă, Bukovel Music Festival n-a întârziat să apară.

 

Iar când crezi ca ai profitat din plin de adrenalină, Bukovel Music Festival e gata să te poarte spre o experiență senzorială completă, cu petreceri și concerte. Artiști precum INNA, Pascal Junior, Stefan Biniak , Ahmet Kilich și încă alți peste 50 de artiști din Romania, Ucraina , Turcia , Spania, Ibiza , Germania si Italia vor concerta pe 2 scene diferite: „Forest Relax Stage “ dar și „Apreski Panoramic stage”.

 

Dar stai așa, că abia ne-am încălzit! Și pentru că  atunci când am spus că Bukovel e o sursă inepuizabilă de energie, ne-am referit la faptul că nimeni nu pleacă devreme la culcare, toată lumea va fi la Clubul Buka, dansând pe cele mai efervescente ritmuri, la 3 petreceri diferite, până dimineața.

 

Prea frumos ca să fie adevărat? Bukovel Romanian Days oferă șansa tuturor românilor să participe, prin garantarea transportului din România cu autocarul pentru Transilvania și Moldova, iar pentru București, românii pot beneficia de o cursă specială cu avionul de la Otopeni până la Bukovel, transfer, bagaj de cală și 5 zile all inclusive, cu prețuri începând de la 400€ de persoană. Ne ocupăm și de oaspeții care vor dori să vină cu mașina. În stațiune există peste 1000 de locuri de parcare gratuită și peste 2000 de locuri de parcare plătită care costă aproximativ 3€  pe zi.

Cum nici un paradis nu există fără lux, hotelurile de 4 stele sunt gata să te răsfețe. Oferta pentru 2 nopți de cazare de 140 € presupune mic dejun și SPA inclus, iar pentru 300€ și 4 nopți de cazare, vei beneficia în plus de cină și ski-pass pe 3 zile în această perioadă.

Uite că acest unicorn există și pentru ca românii să aibă parte de el, nici nu vor trebui să scoată mulți bani din buzunar. Costul unui bilet la Bukovel Music Festival este de 30€, unde vei primi o brățară cu care poți intra la toate petrecerile și concertele, alături de o cartelă SIM cu 20 de GB de internet, prin care poți să-ți stârnești prietenii ținându-i la curent cu atmosfera festivalului. Mai mult, 20 de € din prețul fiecărui bilet vor fi alocați copiilor care vor să învețe să schieze #uncopillaschi

 

Ești pregătit să pătrunzi pe culmile distracției? Bukovel Romanian Days e mai aproape decât crezi!

 

Pentru cazare,consultati https://bukovel.ro/en/pages/tickets

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro siin magazinele Flanco,Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.