Bodark is back! live

Champions Resto-Bar, București
Bulevardul Basarabia 37-39, București 022114
sâmbătă, 15 februarie, ora 21:00
Trupa Bodark a luat ființă în anul 2010. După o perioadă de cântat mai mult în sala de repetiții, începe să se contureze un stil original al trupei, o combinație de rock alternativ si clasic, completat de pasaje de sintetizatoare, violoncele si viori. Mai multe detalii

Așa ca in 2014 apare primul album al trupei, POT, un album motivant si energic, al cărui mesaj, in diferite forme, este: „Daca vrei cu adevărat, se poate”.

După o serie de concerte, trupa decide să continue povestea cu un nou album: UMANIAC, o combinatie intre 'uman' si 'maniac' reprezinta lupta dintre latura naturala, imperfecta a omului si cea obsesiva, care cauta in permanenta perfectiunea. In plus, numele subliniaza incapatanarea de a crede in oameni, indiferent de natura, culoarea, nationalitatea sau religia lor.

Vezi mai multe: www.bodark.ro

FB: https://www.facebook.com/BodarkBand/

YT: https://www.youtube.com/playlist?list=PLdB1fekdt9VSRKlgDKjmdziquZcevbx_p


Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.