Exclusiv pe iabilet.ro

Best Of Vlad Grigorescu

Fool de Vară, București
Splaiul Unirii 225
duminică, 28 iunie '20, ora 21:00
Vlad Grigorescu vine la #FOOLdeVARĂ! Mai multe detalii
Dacă nu l-ai văzut niciodată live, în acest show va face unele dintre cele mai bune și populare momente ale lui. Practic ai garanția că o să fie un show foarte bun. Vino să traieşti o experientă LIVE unică!!
 
Nu vei vedea un spectacol. TU vei fi spectacolul. Vlad Grigorescu este cel mai apreciat magician român şi asta se vede în numărul mare de spectacole şi numărul mare de fani pe care i-a câştigat de-a lungul timpului. Este un magician cu un stil original, show-urile lui fiind pe cât de amuzante, pe atât de creative şi pline de substanţă. Cu sute de ore pe scenă şi în studiourile TV, Vlad Grigorescu este, cum spune şi Andi Moisescu, unul dintre cei mai buni entertaineri pe care îi avem în România. 
 
Nu îți face griji, ne-am luat toate măsurile de siguranță pentru a-ți oferi o experiență de toți banii, dar trebuie să ni te alături în această aventură. Avem reguli stricte și suntem mai catolici decât Papa când vine vorba de securitatea ta, așadar: 
 
1. Vom scoate la vânzare un număr limitat de bilete, pentru a vă garanta confortul fizic și psihic. 2. Vom organiza mesele cu capacitatea de până la 4 persoane și o distanță minimă de 2 metri între ele. 
3. Vom igieniza terasa și vă vom pune la dispoziție, în permanență, dezinfectant. 
4. Vom fi foarte severi în ceea ce privește purtarea măștilor în spațiile comune. 
 
BEST OF Vlad Grigorescu 
Splaiul Unirii 225 (în incinta Hop Garden) 
Duminică, 28 iunie 
21:00