“BEST OF” HORIA BRENCIU la Hard Rock Cafe, pe 16 noiembrie

Hard Rock Cafe, București
Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
luni, 16 noiembrie '15
HORIA BRENCIU vine să îţi cânte şi să te încânte cu un concert “Best of”, pe 16 noiembrie, la Hard Rock Cafe! Nu pierde un eveniment de senzaţie cu un one-man show desăvârşit! Mai multe detalii

Alături de HB orchestra, cea mai complexă orchestră din showbizul românesc, carismaticul artist va pune în scenă un spectacol inedit, cu cele mai îndrăgite piese din repertoriul propriu, precum „Fac ce-mi spune inima” şi „Hello”, dar şi cu multe hituri internaţionale, ce îţi vor aprinde pofta de dans!
Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara) şi la Hard Rock Cafe.

Preţul biletelor diferă în funcţie de categorie:
- 100 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători
- 140 de lei, VIP, cu loc la masă în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)

Un eveniment recomandat de Magic FM.

Biletele pentru concert se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX,  reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.