"Batalia Hiturilor" - Bzn si Boney M la Bucuresti

Sala Palatului, București
Strada Ion Câmpineanu, nr. 28
duminică, 4 decembrie '16, ora 20:00
Celebra trupa olandeza BZN si grupul german BONEY M. “se vor intrece” in primul eveniment desfasurat sub marca “BATALIA HITURILOR”, un spectacol de peste 120 de minute, organizat de German Quality Entertainment si postul de radio Magic FM! Mai multe detalii

  Prima editie “Batalia Hiturilor” va avea loc pe data de 4 decembrie, la Sala Palatului, incepand cu ora 20.00! Portile se vor deschide de la 19.00. Fiecare trupa va oferi un concert de cate 60 de minute, in care veti putea asculta LIVE cele mai iubite hit-uri semnate de Boney M. si de BZN. Cei care vor urca pe scena in prima parte a evenimentului, de la ora 20.00, vor fi Boney M., urmand ca dupa o pauza de 15 minute sa intre si olandezii BZN. “Se doreste ca acest proiect sa se desfasoare anual, undeva spre iarna, ca sa mai incalzim atmosfera, in fiecare editie avand invitate doua nume celebre ale scenei muzicale internationale. Acum ca Anny se simte din ce in ce mai bine, este linistita, cei de la BZN isi doresc enorm de mult sa mai concerteze in Romania”, a declarat CEO German Quality Entertainment, Christian Raetscher. • Pretul unui bilet va fi de 99 lei pana pe data de 5 septembrie, inclusiv. De pe data de 6 septembrie, pretul unui bilet va fi de 199 lei. Asadar, indragitul grup olandez, BZN (Band Zonder Naam - „Trupa Fara Nume”), revine in Romania, dupa o perioada incerta in care nu credeau ca vor mai putea canta in aceasta formula. Cele mai iubite piese BZN vor fi ascultate si fredonate. Blue Eyes, Dance, Dance, Twilight, Put on your Make-Up, Just an Illusion, If I say the Words, The Summertime, Waltzing Maria, Amore sau La Primavere sunt doar cateva dintre melodiile pe care intreaga echipa BZN le pregatesc pentru concertul din 4 decembrie 2016. Totodata, Boney M., cei care au susținut de-a lungul timpului mai multe concerte in Romania, vor interpreta cele mai aplaudate si dansate piese ale lor. In cei peste 40 de ani de activitate, grupul Boney M. a castigat 18 albume de platina, 15 de aur, a lansat peste 200 de single-uri si a vandut peste 200 de milioane de materiale peste tot in lume. Asadar, sa ne reindragostim de piesele Sunny, Daddy Cool, Rasputin, Ma Baker, Rivers of Babylon, Belfast si multe alte secvente foarte apreciate de publicul roman, toate semnate de Boney M.

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Magaznul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinele IQBox, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex) si Uman si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara), Cafe Deko, Club Vintage si Club Quantic. dar si la Hard Rock Cafe. Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Cine vine?