Barbă Albastră

Palatul National al Copiilor, București
Bd Tineretului 8-10
sâmbătă, 22 februarie, ora 19:30
Teatrul Stela Popescu prezintă BARBĂ ALBASTRĂ, un spectacol fascinant, în regia și dramatizarea lui Alexander Hausvater, după romanul omonim al prozatorului elvețian Max Frisch. Mai multe detalii

""

Legenda cavalerului Barbă albastră versus straniul destin al doctorului Schaad.
Un om, din epoca modernă, dar care poartă în suflet o poveste cu rădăcini în lumea lui Charles Perrault, intră într-un bar de biliard. Experiența închisorii este recentă și tulburătoare, crima de care este acuzat este teribilă. Două povești suprapuse creează un univers magic și plin de suspans, într-un spectacol de teatru, muzică, mișcare, dans și pantomimă. Totul pare un joc de biliard, un joc al eliminării și al singurătății. Jucătorul principal este veșnic îndrăgostit și totuși incapabil să lege o relație profundă cu cineva. O enigmă, în spatele căreia descoperim necesitatea omului de a iubi și de a fi iubit. În centrul enigmei este FEMEIA, cea care dărâmă barierele lumii fizice prin intuiție și forță interioară în cautarea … adevărului.
Max Frisch a scris romanul - senzație, iar Alexander Hausvater l-a adaptat pentru scena Teatrului Stela Popescu ca să introducă publicul într-un univers de vis și imaginație aflat în conflict permanent cu lumea obiectivă și fragilă în care trăim.

REGIA – ALEXANDER HAUSVATER
SCENOGRAFIA – ADINA MASTALIER
COREGRAFIA – FLORIN FIEROIU
SOUND DESIGN – TIBOR CARI
LIGHT DESIGN – LUCIAN MOGA
VIDEO DESIGN – CONSTANTIN ȘIMON

DISTRIBUȚIA:

Dr Schaad - Marius Stănescu
Procurorul - Adrian Ciobanu
Lilian/Gisel/Corinne/Andrea/Dna Jetzer/Jutta - Ada Navrot
Rosalinde Z. - Crina Matei
Dra Schlegel/Dna Hoffer - Irina Cărămizaru
Avocatul apărării/Pfeifer/Stocker - Cătălin Frăsinescu
Dna Bickel/Chelnerița - Ana Maria Ivan
Fiul Egon/Judecătorul - Cristian Neacșu
Dl.Bickel/Tatăl victimei - Sorin Aurel Sandu
Figurație specială - Silvia Maurițiu, Alin Potop, Alexandra Dogaru, Andrei Dogaru, Cristina Marin Neagu

Durată – 1 h 45
Premieră – 19 ianuarie 2020, ora 19:30, București - Palatul Național al Copiilor, Sala Mică
Recomandare public 16 +

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.