Bacău: Concert Richard Clayderman

Teatrul de Vara Radu Beligan, Bacau
Str. Vasile Alecsandri Nr. 39 Bis
duminică, 26 septembrie, ora 20:00
La Belle Epoque un nou concert dedicat Zilei Femeii, marca Richard Clayderman la Teatrul de Vară Radu Beligan din Bacău. Celebrul pianist, acompaniat de Orchestra Operei Iași va interpreta piese în premieră printre care se numără o compoziție proprie, un remake a unei capodopere Queen și multe alte surprize! Mai multe detalii

Pe 26 septembrie 2021, Teatrul de Vară Radu Beligan din Bacău va găzdui un spectacol plin de elegantă și romantism.

The Prince of Romance, Richard Clayderman  revine în România cu ocazia Zilei Femeii pentru a celebra muza pianistului dintotdeauna: femeia și iubirea într-un concert maiestuos, La Belle Epoque.

Richard Clayderman a fost denumit de Cartea Recordurilor drept “cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor” grație carierei sale impresionante ce cuprinde peste 1300 de piese înregistrate și 150 de milioane de albume vândute în întreaga lume. El a fost distins cu 267 de discuri de aur și 70 de discuri de platina pana in acest moment.

Biletele sunt disponibile în rețeaua IaBilet și în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.