Arc peste timp by Teatrul Lumida

Mojo Club, București
Strada Gabroveni 14
luni, 4 martie '19, ora 20:00
Teatrul Lumida prezintă spectacolul : ARC PESTE TIMP Mai multe detalii

Câți dintre noi nu și-au dorit în copilărie să fie eroi de poveste?
Câte fetițe nu s-au visat prințese, trăind în castele alături de prințul mult visat?
Dar v-ați imaginat vreodată că și personajele poveștilor tânjesc după lumea noastră, cea reală?

Patru personaje ale copilăriei cu personalități diferite ( Albă ca Zăpada, Cenușăreasa, Scufița Roșie și  Zâna Poveștilor), trec granița dintre basm și realitate, dorind cu ardoare să-și creeze propria poveste cu final fericit în această lume dură în care trăim.
Aceste femei venite de acolo de unde binele învinge întotdeauna răul, sunt nevoite să se adapteze unei vieți în care nu se regăsesc și în care caută cu disperare să-și găsească echilibrul. Dar, cum poți să o iei de la zero când ai pierdut totul , cum poți să te afirmi ca artist când totul ți-e împotrivă , cum poți să fii o mamă singură și cu câte sacrificii îți poți face o afacere?
La aceste întrebări puse cu amărăciune, sensibilitate dar și cu mult umor, veți găsi răspunsurile doar urmărind spectacolul.

Text: Cristina Pascu

Cu: Maria Madalina Costin, Alina Dumitrelea, Alexandra Pașcu, Mihaela Sandulescu 

Durată spectacol: 1 h

Rezervari: 0737 220 220 (zilnic intre 12:00 si 20:00)
Bilet: 25 lei
Daca nu reusiti sa ne contactati telefonic puteti si online http://mojomusic.ro/booking

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea:Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.