Exclusiv pe iabilet.ro

#APSN - Donații pentru Lucia

The Fool, București
Calea Victoriei, nr. 118
marți, 1 septembrie, ora 20:00
Lucia are 38 de ani și este traducător liber profesionist. Mai multe detalii
Pasiunea ei pentru alte culturi i-a devenit meserie și de peste 15 ani deja, sparge barierele lingvistice pentru cei care au nevoie să înțeleagă engleza și germana. Pandemia i-a redus activitatea cu 90%, însă cheltuielile lunare au rămas aceleași. Și hai să fim onești. De când cu Google Translate, nici că mai apelăm la traducători atât de des. Lucia a epuizat deja și rezervele financiare, fiind nevoită să supraviețuiască, iar viitorul apropiat nu pare foarte luminos.

Grație vouă, am putut să-i dăm o mână de ajutor pentru a-și putea acoperi o parte din cheltuielile fixe. Ea este unul dintre cazurile incluse în campania @APSN, așa că poți să contribui și tu punctual, achiziționând un voucher de donație. Suma integrală încasată din tichetele pentru Lucia va ajunge în contul ei. Dacă vrei s-o susții în alt fel sau ai nevoie de o traducere, dă-ne un mail la apsn@thefool.ro !

"Act Positive! Stay Negative!” merge înainte. Te poți alătura cauzei noastre, achiziționând bilete sau vouchere de donație de pe https://bilete.thefool.ro !