Amor la indigo

Teatru la Cinema (Cine Globe din Auchan Titan), București
Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 33A, sector 3, 032455,
duminică, 24 martie '19, ora 20:00
Spectacolul “Amor la indigo”, adaptare a piesei “Proştii sub clar de lună” a lui Theodor Mazilu, ne prezintă patru personaje construite „în oglindă”: Gogu, Clementina, Ortansa și Emilian. Mai multe detalii

Relațiile dintre personaje sunt îmbinate într-un mod armonios de un cuplu de dansatori, care prin mișcări suave subliniază poveștile de dragoste dintre cei 4 protagoniști.

Fiecare personaj „mituieşte“ spectatorul pentru ca acesta să fie părtaș la „combinațiile necurate“ ce se derulează în faţa ochilor săi. Care va fi oare impactul acestei poveşti asupra publicului?

Spectacol live de comedie, recomandat persoanelor cu vârsta peste 16 ani.

Durata: 2h

Regia: Dimitrii Bogomaz

Scenografia: Daniel Stamate

Costume: Alexandra Barna

Distribuția: Maria-Magdalena Chihaia, Andrei Bratu, Adela Mihai, David Mircea Ionescu, Daniela Niculae, Bogdan Iacob

Muzica : Vasile Bogomaz

Vă rugăm să vă prezentați la punctul de acces în sala de spectacol cu 30 de minute înainte de începerea reprezentaţiei, pentru a primi locurile în sală.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.