Am Fost La Munte Și Mi-a Plãcut Live | Control

Club Control, București
Str. Constantin Mille, nr. 4
miercuri, 6 noiembrie '19, ora 20:00
După o vară în care B Ă I E Ț I I au făcut frumos în cadrul festivalurilor din țară, Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut revin în Control pe 6 noiembrie. Mai multe detalii
Am Fost La Munte și Mi-a Plăcut este o trupă de post-rock fondată în 2015, inițial ca un one-man project al lui Vlad Enescu. La aproximativ 6 luni de la lansarea primului EP „Susurul Râurilor Care Curg în Jos, sau în Sus, Depinde Cum Te Uiți”, în luna iulie a anului 2016 s-a închegat un grup în toată regula și lui Vlad i s-au alăturat Matei Pușcaru la bass, Stere Câmpean la tobe și Mircea Becherescu la chitară.
 
În anul 2017 B Ă I E Ț I I au susținut o serie de concerte în București și în țară, reușind sa bifeze majoritatea marilor festivaluril autohtone, precum Electric Castle, Rockstadt Extreme Fest, Out Of Doors si SHINE Festival iar în septembrie s-a concretizat planul de a imprima piesele cântate în concerte și astfel, apare primul album full length, "S-a Rezolvat. Nu Se Poate.", urmat de un turneu național de promovare. În cei 3 ani de când susțin concerte, băieții au cântat alături de nume sonore ale genului, precum The Ocean, Katatonia, Tides From Nebula și God Is An Astronaut.
Odata cu lansarea EP-ului La Deal, AFLMSMP a susținut cel mai lung turneu de până acum, în România și Europa dar a bifat totodată și primul festival internațional în Mai 2019, Dunk!Festival în Belgia.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.