Exclusiv pe iabilet.ro

Am Fost La Munte și Mi-a Plăcut / Expirat / 21.02

Expirat Halele Carol, București
Strada Doctor Constantin Istrati 1, București 040542
vineri, 21 februarie, ora 19:00
Am Fost La Munte și Mi-a Plăcut. Live în Expirat pe 21 februarie. Mai multe detalii

Am Fost La Munte și Mi-a Plăcut este o trupă de post-rock fondată în 2015, inițial ca un one-man project al lui Vlad Enescu.

La aproximativ 6 luni de la lansarea primului EP, „Susurul Râurilor Care Curg în Jos, sau în Sus, Depinde Cum Te Uiți”, în luna iulie a anului 2016 s-a închegat un grup în toată regula și lui Vlad i s-au alăturat Matei Pușcaru la bass, Stere Câmpean la tobe și Mircea Becherescu la chitară.

În anul 2017, băieții au susținut o serie de concerte în București și în țară, reușind să bifeze majoritatea marilor festivaluri autohtone, precum Electric Castle, Rockstadt Extreme Fest, Out Of Doors și SHINE Festival, iar în septembrie s-a concretizat planul de a imprima piesele cântate în concerte și astfel a apărut primul album full length, “S-a Rezolvat. Nu Se Poate.“, urmat de un turneu național de promovare.

În cei 3 ani de când susțin concerte, băieții au cântat alături de nume sonore ale genului, precum The Ocean, Katatonia, Tides From Nebula și God Is An Astronaut.

Odată cu lansarea EP-ului, “La Deal“, AFLMSMP a susținut cel mai lung turneu de până acum în România și Europa, dar a bifat totodată și primul festival internațional în Mai 2019, Dunk!Festival, în Belgia.

Facebook: https://www.facebook.com/aflmsmp
Youtube: http://bit.ly/2qV5fIM
Spotify: https://spoti.fi/2YQWETW
Instagram: https://www.instagram.com/aflmsmp/

Biletele sunt disponibile în rețeaua IaBilet și în format electronic pe www.iabilet.ro, în magazinele Flanco, Diverta, Cărturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman și pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, PayPal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.