All of Metallica - Tribute Show cu Justice Inc. (Italia)

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
miercuri, 4 martie, ora 21:30
Miercuri - 4 martie - vei avea ocazia să simți pe propria piele vibe-ul unui concert autentic Metallica. Italienilor de la Justice Inc. promit un show total și intens ca și cum James Hatfield și băieții ar cânta în fața ta. Mai multe detalii

O trupă legendară cu zeci de piese de colecție care merită trăite și re-trăite LIVE până la paroxism. Asta reprezintă Metallica pentru noi și pentru cei care au crescut, au iubit, au suferit și au iubit din nou ghidați de acordurile muzicii trupei.

Te așteaptă o seară plină de energia și nebunia specifică trupei Metallica, chiar în Orașul cu Chef de Viață. Așa că strânge-ți prietenii și hai să fredonați cele mai îndrăgite piese precum ”Nothing Else Matters", "The Unforgiven"sau "Enter Sadman".

Let's rock!

Acces: 19:00 // Show: 21:30

Bilete în PRESALE (preț redus - până pe 25 februarie)
35 lei - Cat. A presale (în limita a 150 locuri) - în fața scenei cu loc la masă
19 lei - Cat. B presale (în limita a 250 locuri) - acces general cu loc la masă

Din 26 februarie, biletele vor avea prețurile:
45 lei - Cat. A - în fața scenei cu loc la masă
25 lei - Cat. B - acces general cu loc la masă

IMPORTANT:

Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă.

Despre Tribute Nights:
În fiecare miercuri, la Berăria H, te bucuri de cele mai fidele interpretări #live ale artiștilor tăi preferați din toată lumea. Ți-am pregătit show-uri de excepție cu trupe tribut care arată la fel, se îmbracă la fel, au aceeași voce și aceeași energie ca artiștii cărora li se dedică. Mai bine să-i vezi decât să-i pierzi.

Rezervările se fac la: 0725 345 345 / 0727 345 347 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.