Aida și Noi / Expirat / 28.01

Expirat Halele Carol, București
Strada Doctor Constantin Istrati 1, București 040542
marți, 28 ianuarie, ora 20:00
20-20, recepție. Se relansează cel mai îndrăgit act artistic regional. Maturizare, asumare, introspecție. Adio pubertate. Adio glume cabaret. Adio veșminte indecent. Toată lumea costum gri. Aida femeie supus cântă să nu supere. Iliescu tace intelectual nu se mai dezbracă. Muzică serios. Standard. Calitate. Seriozitate. Eficiență. Armonie. Univers. Mai multe detalii

Aida și Noi:

Aida Sosic – voce și prezență
The Great Iliescu – dans și eleganță
Don Luis Angel Palomino Tuero – finețe și coca
Dan Samoilă Winnettou Papadopoulos – forță și durere
Ati de Chile Orlando Panaitescu Alegria – sport și mafia

Împreună într-un show eclectic cu Glam Disco, Psychedelia, Gypsy, Funk, Drum’n’bass, Balkan, Urban Folk, Rockabilly, Tango – și alea-alea. Alea.Mai funky decât Prince, mai experimentali decât Zappa, mai liberi decât Liberace – Aida și Noi este un proiect internațional creat la București, o fuziune a tuturor stilurilor într-o experiență foarte bucureșteană.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.