A'Live #intheGarden

Gradina Urbana, București
Strada Batiștei nr. 14
sâmbătă, 19 septembrie, ora 20:00
A'live Band a luat naștere în 2014 din pasiunea pentru muzică și plăcerea de a cânta. Repertoriul trupei cuprinde cover-uri ale celor mai celebre trupe rock și pop-rock precum AC&DC, Mettalica, Guns N' Roses, U2, Red Hot Chili Peppers.
Au început cu concerte pentru prieteni, pentru ca mai apoi să cânte pentru publicul larg, iubitor de muzică bună, din cluburile cu muzică live din București și din țară.

Eveniment susținut de Domeniile Sâmburești Mai multe detalii

Avem rugămintea să luați în considerare că terasa se va inchide la ora 00:00, conform noilor reglementări!
 #Informatii ❗

 Bilete vor fi disponibile pentru achizitie la locatie in limita locurilor disponibile.
Prioritate au rezervarile cu bilet achizitionat. Ne rezervam dreptul de a anula o rezervare telefonica daca nu a fost insotita de bilet.
Aranjarea la mese va fi dispusa in functie de numarul de persoane rezervate si in functie de momentul achizitiei biletului.

 Rezervarile sau biletele cumparate de mai putin de 4 persoane vor fi asezate la mese cu alti participanti care au cumparat bilet, in limita locurilor disponibile si cu nu mai mult de 4 persoane/masa.

 Biletele trebuie sa fie in posesia dumneavoastra pentru scanare fie in format print, fie pe telefon. La momentul accesului, acesta va fi scanat si vi se va pune o bratara de acces. Aceasta bratara este obligatoriu sa fie purtata pe toata durata evenimentului pentru a nu risca anularea accesului.

 Accesul la eveniment este obligatoriu cu minim jumatate de ora inaintea inceperii evenimentului.

 Avand in vedere dispozitiile legale date de Guvernul Romaniei in contextul pandemiei de COVID-19 va informam si va rugam sa cooperati in respectarea tuturor normelor impuse.

 Va informam totodata ca intreg staff-ul locatiei, precum si partenerii sunt instruiti corespunzator pentru aplicarea regulilor si va rugam sa colaborati cu acestia pentru a respecta intocmai dispozitiile legale.