Exclusiv pe iabilet.ro

Biletele se mai gasesc doar la intrare - 5GANG la Romexpo

RomexpoX, București
duminică, 19 septembrie '21, ora 18:00
Biletele se mai gasesc doar la intrare in ziua concertului. Desi 5GANG nu credeau ca mai pot canta live anul acesta, in lumina noilor reglementari se pare ca asteptarea de a-i vedea live este din ce in ce mai scurta. Trupa poate in sfarsit reveni in fata fanilor pe 19 septembrie de la ora 18:00 la Romexpo, mai devreme decat speram, pentru a prezenta showul BACK TO SCHOOL!  

Biletele se vor gasi si la intrare in limita locurilor disponibile.

O veste buna pentru fani! Biletele la showul 5GANG care trebuia sa aiba loc pe 1 iunie SUNT VALABILE in data de 19 septembrie la Romexpo, de la ora 18:00!

Conform normelor in vigoare in luna august 2021, Accesul se face conform normelor în vigoare, adică au voie la concert fanii vaccinați cu schemă completă, pentru care au trecut deja 10 zile de la rapel, cu dovadă de test rapid nu mai veche de 24 de ore / test RT-PCR făcut în ultimele 72 de ore, teste făcute în locații ACREDITATE, dar și cu dovadă de anticorpi (pentru persoanele care se află între a 15-a și a 90-a zi de la confirmarea infectării).

Menționăm că locatia va avea testare rapidă la intrare în ziua concertul.

Accesul pentru showul 5GANG se face prin parcarea B pe la turnicheti apoi mergeti pe langa Pavilionul Central si apoi faceti dreapta si mergeti drept inainte.

Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020, completat la 20.05.2021, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. Trebuie doar să fie posesori ai unui bilet valabil și pot intra la concert. Mai multe detalii