ZOB - 25 WEIRD ROUNDS REUNION

Quantic, București
Intrarea Grozavesti
vineri, 20 aprilie '18
Pe data de 20 Aprilie, la Quantic Club se va sărbători cu mare fast și bucurie împlinirea unui sfert de veac de activitate a grupului melodic ZOB! Mai multe detalii

Așadar și prin urmare vă așteptăm pe toți cei care, cu mic, cu mare, ați fost alături de noi sau pur și simplu ne-ați suportat de-a lungul și de-a latul celor 25 de ani, la o reuniune de-a dreptul bizară! Lonți, Forrest, Mara (of, Doamne, Mara...), Gabi, Moșu, Vlase vă vor delecta scărița și ce mai aveți voi prin urechi cu sunetele specifice.

So, Ladies and Gentlemen, start the countdown and folow the vent for other details!

PS: Normal, am uitat sa va anuntam: primele 25 de bilete, avand un pret special de 25,25 lei

Dupa epuizarea acestora, urmeaza o perioada de 2 săptămâni de early-bird la pretul de 30 lei


Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, CafeDeko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.