Vouchere - Angel Rose Iasi

Angel Rose Salon - Iasi, Iași
Str. Mihai Costachescu, parter, nr. 3, Iasi Vizavi de Apavital
Saloanele Angel Rose, de 12 ani în domeniul înfrumusețării și a îngrijirii feminine

Din 2007, suntem mereu alături de femei, cu multiple tratamente corporale, faciale și epilare definitivă SPL la prețuri imbatabile. În prezent, deținem cinci centre de înfrumusețare, în patru dintre marile orașe ale României (zona Unirii - București, zona Dristor - București, Cluj, Iași și Craiova). Prin ce excelăm și ce anume oferim. Mai multe detalii

Oferta de servicii de înfrumusețare a saloanelor este reînnoită și îmbogățită lună de lună, cu noi tehnici moderne, prețuri de nerefuzat și o echipă de experți foarte bine instruiți.

Doamnele pot beneficia de o gamă largă de tratamente corporale sau destinate tenului și, totodată, de consilierea profesionistă a personalului, tocmai pentru a putea alege pachetul potrivit, în funcție de rezultatele dorite, probleme de sănătate și multe alte criterii.
Saloanele Angel Rose au fost create întocmai pentru a veni in ajutorul tuturor doamnelor și domnișoarelor care acordă prioritate aspectului fizic, și se pot lăuda cu unele dintre cele mai bune prețuri în domeniul tratamentelor corporale.

Tipuri de tratamente revoluționare pentru perfecționarea corpului feminin, regăsite în oferta Angel Rose
Începând cu servicii de masaj, împachetări la cald, electrostimulare, dermocell, lipolaser Zentisse, Rollshape, crio-radiofrecvență și continuând cu tratamente precum cavitație, detox-spa, mezoterapie corporală, vacuum, radiofrecvență, presoterapie, remodelare corporală cu ultrasunete, tratament vergeturi dar și epilare definitivă SPL, Angel Rose vine cu soluții eficiente pentru majoritatea femeilor care doresc să se îngrijească de aspectul fizic.

Tratamentele faciale sunt, de asemenea, foarte variate și eficiente, pentru problemele tuturor tipurilor de ten. La aceasta categorie regasim tratamente cu produse 100% organice, tratamente cu oxigen hiperbaric, preferatul vedetelor de la Hollywood, microdermoabraziune cu particule de diamant, mezoterapie faciala, tratament facial cu ultrasunete, fotoregenerare SPL, radiofrecvență facială, masaj facial și multe altele.

Reinventează-ți frumusețea și încrederea în tine alături de noi!