„Una serata italiana” – o călătorie fascinantă în muzica italiană 

Sala Palatului, București
Strada Ion Câmpineanu, nr. 28
duminică, 22 martie '15, ora 19:30
Evenimentul „Una serata italiana”, care va avea loc duminică, 22 martie, la Sala Palatului, prezintă publicului din România fascinanta muzică italiană. Mai multe detalii

Conceput ca o incursiune în muzica tradițională, pop, rock, clasică și modernă din Peninsulă, spectacolul are o distribuție remarcabilă: cea mai cunoscută artistă italiană, Gigliola Cinquetti şi starul internațional Michele Placido, cunoscut pe tot mapamondul pentru rolul comisarului  Corrado Catani, din serialul  „La Piovra” (Caracatița).


Italienii sunt împătimiți de muzică, având un adevărat cult pentru aceasta. Pasiunea lor transpare prin fiecare cântec, indiferent de genul din care face parte. 


Spectacolul „Una serata italiana” este emoționant, captivant și inedit. Mari nume ale scenei italiene vor purta publicul în seducatoarea lume a muzicii și culturii italiene, acompaniați fiind de o orchestră formată din 40 de muzicieni, sub bagheta maestrului Gianmichele D’Errico. Publicul din România are șansa de a se delecta, în minunata seară italiană, Gigliola Cinquetti, Michele Placido, Carlo Faiello, trupa RADISKA, în compania artistei de origine romană, Olga Bălan, care va interpreta, de asemenea, unele dintre cele mai frumoase melodii napoletane si a regizorului Dan Trifescu, cei doi, fiind si gazde ale evenimentului.

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti:

- Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru)

- SENIA in Magazinul Muzica
- Agentiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Str. Frumoasa, nr. 56 (colt cu Calea Victoriei) 


Extra:

- Aplicatia de IOS IaBilet valabila in AppStore aici.

- de pe varianta de mobile IaBilet - m.iabilet.ro